Saturday, December 27, 2014

Breaking Your Personal Best!!

FIKIRKAN DENGAN MINDA YANG TERBUKA

Apa yg telah KITA capai selama hidup KITA?
Sudahkah KITA memberi yg terbaik pada orang2 yang anda cintai?
ibu bapa, pasangan anda, anak-anak, keluarga, saudara mara, agama,bangsa dan negara...
Setulus apakah KITA berteman?
Masihkah KITA menganggap diri KITA hebat? Egokah KITA walaupun KITA hidup berhutangkan kad kredit dan personal2 loan di semua bank...masih merasakan KITA tidak perlu khuatir tentang apa pun... hidup bagai lalang... tanpa matlamat!
Bersihkan hati anda dari kotoran dan hasad dengki!
Hargai orang lain dan lakukan yg terbaik dalam hidup demi orang-orang yang KITA cintai ~ ibu bapa, pasangan KITA & anak-anak
Jangan bicarakan hal-hal negatif!
BREAKING YOUR PERSONAL BEST EVERYDAY!!

HOW??? 
~~> breaking your personal best
~~> a) buat benda yang dulu tak tahu buat
~~> b) berani buat benda yang dulu tak berani
~~> c) pergi ke tempat yang belum pernah pergi
~~> d) berani buat benda yang orang miskin tak berani buat
~~> e) kenal dengan orang yang belum kenal
~~> f) baca buku yang belum pernah baca

Jangan SALAH FAHAM atau FAHAM SALAH.
Jadilah seperti layang-layang, semakin kuat angin menghentam, semakin tinggi dia naik...

RENUNGAN

Pelajarilah Ilmu, karena mempelajarinya karena Allah adalah khasyah, 
Menuntutnya adalah ibadah, 
Mempelajarinya adalah Tasbih
Mencarinya adalah Jihad, 
Mengajarkannya kepada orang yang tidak mengetahui adalah Shadaqah, 
Menyerahkan kepada ahlinya adalah Taqarrub. 
Ilmu adalah teman dekat dalam kesendirian dan sahabat dalam kesunyian.
– Muadz bin Jabal Radhiyyallahu anhu

Semakin besar “Mengapa” Anda, maka semakin besar energi yang mendorong Anda untuk meraih sukses.

Mimpi tidak hanya membantu Anda berhadapan dengan kegagalan, tetapi mereka juga memotivasi Anda secara konstan.

Ada PELUANG dan ANCAMAN dibalik HARTA yang kita miliki.Kita hanya perlu berbalik kepada ajaran Agama kita...

TAK ADA PERKATAAN CUBA - CUBA UNTUK JADI KAYA ! BUAT SAMPAI JADI!!!RETIRE YOUNG , RETIRE RICH! supaya LEBIH BANYAK KEBAJIKAN DAPAT KITA LAKUKAN SEBAGAI BEKALAN DI AKHIRAT KELAK...:)

Kredit to: Bayusasongko ~ kata-kata-mutiara



================================================================

Sewa Kereta Murah

Perkhidmatan Sewa Kereta Murah Pandu Sendiri Kuala Lumpur!!


"KEPAKARAN kami di Kereta Sewa Murah Lembah Klang adalah menolong dan membantu orang yang memerlukan perkhidmatan kereta sewa murah di area LEMBAH KLANG

Orang luar lembah klang yang ingin datang melawat@makan angin di area lembah juga menggunakan perkhidmatan kami jika mereka datang dengan menggunakan kapal terbang, bas or train.

 Kami juga TELAH MEMBANTU ramai customer dimana kereta mereka ROSAK @ BREAKDOWN dan perlukan kereta untuk bergerak samada ke tempat kerja atau balik kampung. 

Sememangnya kami adalah penyedia perkhidmatan sewa kereta yang HEBAT & DISEGANI oleh customer dan juga persaing di KL. Perkhidmatan yang kami tawarkan sememangnya terbukti antara yang TERBAIK dan TERMURAH!!

HUBUNGI KAMI SEKARANG UNTUK MENDAPATKAN HARGA SPECIAL!! 

Contact kami SEGERA ! call/sms/whasapp/wechat/kakaotalk to 0126656874



Kami menyediakan perkhidmatan sewa kereta pandu sendiri di area UTM Semarak, Student UTM Semarak, Wangsa Maju, Setapak
, taman Melati, Melawati, gombak ,Lembah Klang etc. 

Perodua 

Viva Elite (Auto)
1 days = RM 100
Weekly RM570
One Month =RM1500 nego

Kami menyediakan kereta sewa murah dan berpatutan untuk kereta sewa di Kuala Lumpur. Kami juga menyediakan kereta-kereta lain seperti:

Myvi (Auto)
1 days = RM 130
Weekly RM710
One Month =RM1900 nego

Proton
Saga FLX (1.3) Auto
1 days = RM 120
Weekly RM630
One Month =RM1700 nego

Persona  Auto
1 days = RM 170
Weekly RM980
One Month =RM2500 nego

Preve (1.6) Auto
1 days = RM 180
Weekly RM990
One Month =RM2500 nego

Exora (MPV)
1 days = RM 250
Weekly RM1750
One Month =RM3200 nego


Harga Baru Untuk Perkhidmatan Kereta Sewa Kuala Lumpur




Kereta-kerata  lain boleh tanya kami available or not!! 


Dokumen:
1. Salinan ic
2. Salinan lesen/kad pelajar untukpelajar IPT
3. Salinan bil air/elektrik rumah
4. Booking fee RM150 + Harga sewa (deposit dipulangkan masa pemulangan kereta)

Untuk booking dan pertanyaan lanjut:
Muzri : 0126656874 sms/whatsapp or call

p/s: pihak kami berhak menukar kadar cas mengikut kadar semasa. Sila contact kami untuk info lanjut. terima kasih 


Wednesday, December 24, 2014

Fx : Malam Tadi Meriah Centre FX United, Ampang

Malam tadi mamak safa di landa banjir oleh trader2 dan newbie FXUNITED..
Anda bayangkan setiap minggu penuh di HQ dan kelas FREE full house..
Org jauh dr KLANG dan KUANTAN pun sanggup dtg utk dapatkan ILMU FREE di sini..
ANDA YG BERADA DI SEKITAR KL MCM MANA??
Kalau tuan/puan boleh FOKUS kerja selama berpuluh2 tahun utk dapatkan GAJI hujung tahun di sini masa yg di PERLUKAN hanya 1 tahun shj..
KAMI guide tuan/puan utk terus BERJAYA tp tuan/puan kena tolong DIRI SENDIRI utk mulakan LANGKAH yg PERTAMA..
YOU ARE IN THE
RIGHT PLACE
RIGHT TIME
RIGHT TEAM







Jom mendaftar sebagai pelabur jutawan! Buat duit dengan duit!

Jadikan BISNES 1 cabang JIHAD

Duit Yang Berkat Menjamin Dunia Dan Akhirat.Semoga usaha yang kita buat 
diberkati untuk masa depan kita dan keluarga


Mungkin ada yang berkata duit bukan

segalanya


Tetapi dengan duit lah kita dapat membantu

insan yang memerlukan pertolongan. Insyaallah"

Apa tunggu lagi, kami memerlukan sedikit masa anda yang amat berharga itu untuk anda luangkan demi masa hadapan anda yang lebih cerah. amin3x

MASUK PERCUMA


KELAS FOREX  [NAMA] jarak [LOKASI]  jarak ke 
012-6656874

Pengiraan Bermula Sekarang:

Hanya Tinggal 20 KEKOSONGAN

Ya, saya ingin ke KELAS FOREX
YA ! Saya mahu mendengar taklimat bisnes anda.
i.Sila daftar disini dan kemudian sms saya, kami akan menyediakan tempat selesa untuk anda.

KELAS FOREX  [NAMA] jarak [LOKASI]  jarak ke 
012-6656874


Thursday, December 18, 2014

MINI PREVIEW FxUnited oleh JutaONE Club

MINI PREVIEW FxUnited oleh JutaONE Club setiap Khamis (9 mlm - 10 mlm)

===========================

Preview ini adalah PERCUMA dan eksklusif untuk anda yang ingin memahirkan diri dalam bidang FOREX bersama Fx United.

Tempat : Jutaonefx Club
No 74a, Jln Badminton 13/29, 
Sek 13, Shah Alam,
40100, Selangor


KELAS PERCUMA!!!

TAHUKAH ANDA ?? BERAPA NILAI UNTUK BELAJAR TRADE FOREX DILUAR SANA???

IANYA NYA MENCECAH NILAI BERIBU-RIBU RINGGIT...
TETAPI!! DI FXUNITED MALAYSIA,, DISEDIAKAN KELAS BIMBINGAN PERCUMA KEPADA ANDA DARI TAHAP BASIC HINGGA KE TAHAP ADVANCE!! DAN IANYA ADALAH PERCUMA JIKA BERSAMA FXUNITED!!!
KELAS INI ADALAH PERCUMA WALAUPUN ANDA BERMULA DENGAN MODAL SERENDAH 100USD!!!
BERIKUT ADALAH PHOTO SUASANA DIDALAM KELAS BELAJAR TRADE DI WISMA KLFXUNITED CLUB.:

KELAS2 INI BERMULA PADA SETIAP HARI SELASA, RABU DAN KHAMIS PUKUL 9 MALAM .. DI WISMA KLFXUNITED CLUB , AMPANG..


Ramai yang ingin berniaga tetapi tiada masa!
Ramai yang ingin berniaga tetapi tiada skills menjual!
Ramai yang ingin berniaga tetapi tenaga tak banyak!
Jom buat duit dengan duit macam jutawan!



Jom mendaftar sebagai pelabur jutawan! Buat duit dengan duit!

Jadikan BISNES 1 cabang JIHAD

Duit Yang Berkat Menjamin Dunia Dan Akhirat.Semoga usaha yang kita buat 
diberkati untuk masa depan kita dan keluarga


Mungkin ada yang berkata duit bukan

segalanya


Tetapi dengan duit lah kita dapat membantu

insan yang memerlukan pertolongan. Insyaallah"

Apa tunggu lagi, kami memerlukan sedikit masa anda yang amat berharga itu untuk anda luangkan demi masa hadapan anda yang lebih cerah. amin3x

MASUK PERCUMA



KELAS FOREX  jarak  jarak  ke 
012-6656874

Pengiraan Bermula Sekarang:

Hanya Tinggal 20 KEKOSONGAN

Ya, saya ingin ke KELAS FOREX
YA ! Saya mahu mendengar taklimat bisnes anda.
i.Sila daftar disini dan kemudian sms saya, kami akan menyediakan tempat selesa untuk anda.


KELAS FOREX  jarak  jarak ke 
012-6656874

Thursday, December 11, 2014

SEGALA RAHSIA KEWANGAN AKAN BAKAL TERBONGKAR!!

Malam ni seperti biasa kita akan bertemu dalam sesi New Financial Program (N.F.P) di JutaONE Club Centre,Seksyen 13 Shah Alam bermula jam 9mlm hingga 10.30 mlm..

SEGALA RAHSIA KEWANGAN AKAN BAKAL TERBONGKAR!!
Penyertaan adalah PERCUMA!!

KELAS FOREX [NAMA]  jarak [PEKERJAAN SEKARANG] ke 012-6656874



Tuesday, December 9, 2014

Doa Pagi Selasa

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُُ
DO'A PAGI SELASA
بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰن
ِ ٱلرَّحِـــــــيمِ

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ
Segala puji bagi Allah, pujian hak-Nya, milik-Nya pujian yang banyak .
Aku berlindung kepada Allah dari kejahatan diriku, sungguh nafsu menyuruh pada keburukan kecuali yang disayangi Tuhanku..
Aku berlindung kepada Allah dari kejahatan setan yang menambah dosa-dosaku.
Aku berlindung pada Allah dari semua perbuatan yang durhaka, dari semua musuh yang dominan, dari semua penguasa yang kejam.
Ya Allah , Jadikan aku diantara pasukan-Mu, karena pasukanMu saja yang beroleh kemenangan. Jadikan aku diantara kekasih-kekasihMu, karena kekasihMu saja yang tidak mendapat kecemasan dan kesedihan.Ya Allah Baikkan agamaku, karena itulah sandaran urusanku.Baikkan akhiratku, karena itulah kampung kembaliku, tempat lari menjauhi kejahatanku.Jadikanlah kehidupan tempat menambah kebaikan,Jadikanlah kematian tempat istirahat dari kejelekan. Ya Allah Sampaikan shalawat kepada Muhammad , kepada keluarganya dan  kepada para sahabatnya.Berilah aku pada hari Selasa, tiga hal:Jangan biarkan pada diriku dosa kecuali Engkau maafkan. Jangan biarkan pada diriku kesusahan kecuali Engkau hilangkan. Jangan biarkan pada diriku musuh kecuali Engkau tolakkan.Dengan asma Allah, sebaik-baik asma.Dengan asma Allah, Tuhan Pengurus Langit dan Bumi. Aku mohon ditolakkan setiap kebencian yang pangkalnya murkaNya.Aku mohon diberikan setiap kecintaan yang pangkalnya ridhoNya.Akhirilah hidupku dengan keampunan...

اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِي

ْ

Tuesday, December 2, 2014

Tips: 7 Strategi Bisnes Bangsa Cina.

Mentor bisnes bangsa Cina menulis,

"Berikut adalah antara pendirian
kami apabila mula berniaga. Setakat
ini, ia tidak menghampakan.

Resepi kekayaan ini adalah ikutan
turun-temurun."

===
1) Agresif berniaga.
===

Serta tidak campur aduk urusan
peribadi dan perniagaan.

===
2) Tidak lepaskan peluang yang
muncul di hadapan mata.
===

Jika tidak boleh buat sendiri,
peluang itu akan diraikan oleh
jemaah-jemaah mereka.

===
3) "Risk-taker".
===

Mereka lebih takut mengambil
risiko tidak berbuat apa-apa.

Lebih baik buat sedikit daripada
banyak berharap dan bermimpi.

===
4) Mula dari akar.
===

Tidak semestinya buat bisnes
perlukan modal duit yang besar.

Bisnes bangsa Cina generasi
pertama biasanya bermula dari
akarnya.

===
5) Bisnes mula kecil-kecilan.
===

Tetapi matlamat pengakhiran
bisnes itu wajib besar-besaran.

===
6) Duit buat duit.
===

Duit untung bisnes bukan untuk
melayan nafsu peribadi.

Dalam bisnes bangsa Cina, duit
untung adalah untuk buat lebih
banyak duit.

Di sini pentingnya untuk mereka
kenal pasti mesin-mesin duit yang
berpotensi (peluang).

===
7) Menghargai kalendar dan jam.
===

Di setiap kedai bisnes bangsa
Cina, kita boleh perasan
kalendar dan jam yang melekat
di dinding.

Kedua-dua ini menandakan bahawa
bangsa ini sangat disiplinkan
diri terhadap masa.

Setiap hari, pasti ada aktiviti
untuk tingkatkan prestasi bisnes.


#Aqif Azizan
Co-Founder, Write to Wealth Alliance Sdn Bhd


----------------------------------------------------


Ramai yang ingin berniaga tetapi tiada masa!
Ramai yang ingin berniaga tetapi tiada skills menjual!
Ramai yang ingin berniaga tetapi tenaga tak banyak!
Jom buat duit dengan duit macam jutawan!

Jika mahu buat DAILY INCOME & SAVING bersama kami boleh ikuti langkah MUDAH di bawah:-

1) FREE register akaun  di SINI!!

2) SMS/WHATSAPP "Done Fxunited" to 0126656874

Saya akan antar arahan selanjut selepas itu.

Thursday, November 27, 2014

SEGALA RAHSIA KEWANGAN AKAN BAKAL TERBONGKAR!!

Malam ni seperti biasa kita akan bertemu dalam sesi New Financial Program (N.F.P) di JutaONE Club Centre,Seksyen 13 Shah Alam bermula jam 9mlm hingga 10.30 mlm..

SEGALA RAHSIA KEWANGAN AKAN BAKAL TERBONGKAR!!

Penyertaan adalah PERCUMA!!

Wednesday, November 26, 2014

Saya dah buat macam-macam tapi hidup saya tidak berubah?

Soalan: Saya dah buat macam-macam tapi hidup saya tidak berubah?
Jawapan saya:-
Kita adalah mengikut apa yang kita fokuskan dan sangkakan. Ada 6 intipati asas yang kita perlu jadikan pegangan. Ini asasnya.
1- Intipati Syukur- Fokus apa yang best dalam hidup kita SEKARANG. Most people setiap hari sibuk mencari apa yang tidak best pada dirinya, keliling mereka mahupun pada orang lain. Ramai manusia tidak hidup setiap hari dengan penuh kesyukuran sedangakan janji Allah swt di dalam Al-Quran Surah Ibrahim Ayat 7 ada menyebut yang maksudnya. Barangsiapa yang bersyukur dengan Aku (Kata Allah), NESCAYA Aku (Kata Allah) tambah lagi.
2- Intipati Sujud- Rendahkan hati & tekan ego kita sujud lebih banyak kepadaNya. Jangan buang masa meminta-minta dengan manusia. Jangan sombong dengan Allah swt. Semakin banyak masalah kita, maka semakin banyak sujud kepadaNya. Begitu juga semakin banyak nikmatNya kepada kita, semakin banyak sujud kita kepadaNya.
3- Intipati Selawat- Memuliakan dan memuji siapa yang Allah swt sendiri kasihi dan puji agar mudah-mudahan diri kita juga diangkat menjadi seseorang yang Allah swt kasihi. Bayangkan satu kali berselawat ke atas junjungan Rasulullah saw, Allah swt pemilik sekalian alam dan para malaikat berselawat kembali kepada kita 10 kali ganda. Kemulian besar bagi mereka yang berselawat.
4- Intipati Sedekah- Ini membuka 1,000 pintu rezeki, rahmat, berkat dan Insya Allah makbul hajat kerana doa orang yang kita sedekahkan kepada mereka seperti orang miskin adalah makbul doa mereka.
5- Intipati Senyum- Kita expect setiap situasi kehidupan kita sedang berubah menjadi lebih baik lagi dan kita senyum kerana kita syukur dengan setiap apa yang kita ada serta apa yang kita bakal ada.
6- Intipati Suci - Banyakkan bertaubat dan mengamalkan zikir "La Ila Ha Illa Anta Subhanaka Inni Kuntu Minazzolimin". Banyak kali diri kita terhijab oleh dosa kita yang lampau samada yang kita tahu atau tidak.
Bagusnya magnet kekayaan & kejayaan kita bukanlah terletak pada usaha luaran kita sahaja tetapi usaha kita memperbaiki dalaman diri kita serta perhubungan kita denganNya dan ibu bapa kita.
Istiqomah dan berdisiplin dengan setiap apa yang kita fikir, rasa, cakap , buat dan doa.
Pada saat kita menyoal,"Aku dah buat semua benda tetapi kenapa hidup aku tidak berubah?"..... Itulah saatnya kita telah mendahului Allah swt dengan menghukum atau mempersoalkanNya. Itulah saatnya sangkaan kita 'benar'- Allah swt itu seolah-olah menzalimi kita.
Apa yang kita patut buat?
Banyakkan mohon keampunanNya.
Senaraikan apa yang anda boleh buat untuk lebih dekatiNya
Faham bahawa DIA hanya berikan yang terbaik kepada kita kerana DIA Maha Baik & Maha Hikmah Bijaksana.
Sabar dan solat. Mungkin kita belum cukup konsisten dan expect doa kita makbul masa tu juga. Sabar dan Solat. Allah swt tahu apa yang terbaik dan waktu yang terbaik untuk kita. Tugas kita?
Buat 4 perkara ini secara luar biasa:-
Doa Luar Biasa
Usaha Luar Biasa
Ilmu Luar Biasa
Taqwa Luar Biasa
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ramai yang ingin berniaga tetapi tiada masa!
Ramai yang ingin berniaga tetapi tiada skills menjual!
Ramai yang ingin berniaga tetapi tenaga tak banyak!
Jom buat duit dengan duit macam jutawan!

Jika mahu buat DAILY INCOME & SAVING bersama kami boleh ikuti langkah MUDAH di bawah:-

1) FREE register akaun  di SINI!!

2) SMS/WHATSAPP "Done Fxunited" to 0126656874

Saya akan antar arahan selanjut selepas itu.


Monday, November 24, 2014

20 SEBAB KENAPA SAYA MEMILIH FOREX

20 SEBAB KENAPA SAYA MEMILIH FOREX

1. Tidak perlu membuka syarikat perniagaan.
2. Tidak perlu kedai atau pejabat.
3. Tidak perlu cari orang.
4. Tidak perlu jual barang.
5. Bukan perniagaan MLM.
6. Bukan Skim Cepat Kaya.
7. Keuntungan boleh withdraw sertamerta.
8. Modal minima serendah 10usd.
9. Hanya perlu komputer dan internet.
10. Penjana wang terpantas didunia.
11. Keuntungan dua hala, Jual untung beli pun untung.
12. Pasaran dibuka 24 jam sehari.
13. Pasaran yang sentiasa aktif dan bergerak cergas setiap hari.
14. Perniagaan terbesar didunia. Inilah dia lubuk duit yang sebenar.
15. Pasaran bebas. Tiada sekatan oleh mana-mana badan persatuan atau kerajaan.
16. Pedagang Muslim disediakan platform mengikut hukum syarak.
17. Perdagangan yang diiktiraf seluruh dunia.
18. Tiada siapa yang dengki kerana jumlah wang anda hanya anda seorang yang tahu.
19. Masa yang sangat fleksibel. Anda boleh berniaga dimana saja, bila2 masa.
20. Kemudahan teknologi membolehkan anda berdagang hanya dengan menggunakan telefon bimbit android anda.

‪#‎RICHFX‬ ‪#‎FENOMENAFXUNITED‬

》 www.excellent-investor.com

Friday, November 21, 2014

Tips: Kunci Kejayaan Perniagaan Adalah ILMU & KUASA TINDAKAN

Ramai orang lebih selesa untuk berada ditahap hidup yang sama dan komplen kenapa harga barang semakin meningkat, gaji tidak mengecil tapi kuasa wang semakin susut. Malah, jika anda berniaga, anda mungkin tidak tahu bagaimana membawa perniagaan anda ke tahap yang lebih tinggi lagi. 

Dalam perniagaan, produk, persaingan dan harga mungkin adalah lebih kurang sama dengan orang lain tetapi percayalah, kunci kejayaan mereka yang berniaga dengan luar biasa adalah ILMU & KUASA TINDAKAN.

Jika anda tidak mampu membuat keputusan berani semudah ini untuk komited menuntut ilmu, anda akan habiskan masa, wang dan tenaga anda membuat eksperimen atau ujikaji di dalam membina perniagaan. 

Saya percaya anda tahu, perkara yang paling penting dalam hidup adalah masa dan perhatikan mereka yang menjimatkan masa bertindak dengan lebih mudah dan berjaya setelah mengaplikasikan formula, strategi, ilmu dan pengalaman yang saya kongsikan di dalam kelas ini. Kita tidak banyak masa dan kita perlukan short-cut untuk mencapai impian diri dan keluarga kita. Tahun 2014 hanya tinggal beberapa hari lagi dan ini mungkin peluang dan turning-point hidup dan kewangan anda sebagaimana ramai yang telah bertindak dengan Mentor, Ilmu dan Sistem yang saya kongsikan. 

Akhir kata dari saya, ingat apa yang disebut Allah swt di dalam Al-Quran, Tuhan tidak akan merubah nasib sesuatu kaum sehingga kaum itu merubah nasibnya sendiri. 


# Dr Hj Azizan Osman 
Jurulatih Kejayaan & Pakar Pemasaran No. 1 Asia

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

#RICHFX.
nak tahu apa kelebihan dari GROUP RICHFX??
1) FREE SETUP LANDING PAGE (RM100) 2) FREE AUTO RESPONDER UNTUK KUMPUL DATABASE PROSPEK (RM175/YEAR) 3) FREE SUPPORT SIGNAL FOREX GROUP(PRICELESS ) 4) FREE E-BOOK FOREX (RM400) 5) FREE COACHING AND SUPPORT(PRICELESS) 6) FREE PROFITABLE INDICATOR (RM4000) 7) FREE KELAS BELAJAR FOREX - BASIC & ADVANCE (RM4000)
Ini antara jaminan dari saya dan group jika muz sudi bersama-sama saya untuk menjana INCOME & DAILY SAVING bersama team kami.
Jika berminat untuk bersama kami sila reply email @ sms/whatsapp ke 012-6656874. Sertakan Nama, handphone no & lokasi
Terima kasih
"KEJAYAAN UNTUK MENCAPAI KEBEBASAN KEWANGAN BERMULA DISINI"


Wednesday, November 19, 2014

Tips: 5 Cara Untuk Kembangkan Bisnes Anda

Terdapat beberapa cara untuk anda kembangkan bisnes anda. Antara lain :

1) Teliti dan terperinci
Sebagai pemilik perniagaan, jangan segan untuk membuat kerja-kerja kecil sekali sekala. Contohnya, mengangkat kotak ataupun membuang sampah di office anda. 
Ingat, anda role-model untuk staff anda !

2) Tunjukkan keghairahan anda
Anda perlu sentiasa ghairah dan optimis dengan produk atau servis anda. 
Harus percaya 100% produk/servis yang anda berikan adalah yang terbaik untuk pelanggan.

3) Fokus kepada pelanggan
Pelanggan adalah kunci utama setiap perniagaan.
Anda perlu pastikan dia sentiasa setia dengan anda. 
Lagi ramai pelanggan setia, lagi bagus bisnes anda. 
Dengar segala rungutan mereka dan perbaiki kelemahan bisnes anda.

4) Cashflow is king
Fokus kepada untung bersih, bukan untung kasar. Ia lebih realistik untuk mengukur kesihatan kewangan bisnes anda.

5) Jadi yang terbaik
Seorang entreprenuer perlu memiliki semangat untuk sentiasa menjadi yang terbaik. Sentiasa bekerja keras dan pantas untuk memastikan bisnes berada di tahap kecemerlangan.

#DSR 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kami menawarkan perkhidmatan Kabinet Tempah Siap untuk;

1.Kitchen Cabinet :ACRYLIC/ GLASS/3G/SOLID WOOD/4G
2.Wardrobe
3.Tv Cabinet
4.Divider /Partition
5.Dan lain-lain (berkenaan dengan kerja kayu kabinet)

KENAPA ANDA MESTI MEMILIH KAMI?
1)Harga yang berpatutan / rendah
***Terus dari Kilang
2)Kualiti Terjamin
***Mesin dan tenaga kerja berpengalaman
3)Tiada Penipuan
***Tiada caj2 tersembunyi
4)Servis Cepat&Mudah
***Servis dari rumah ke rumah.

BAGAIMANA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN?

1) Sila hantar sms/whatsapp YES CABINET ke 0126656874/0162392041
2) Kami yang akan menghubungi semula anda, mudah dan jimat.
3) Perkhidmatan melawat tapak/site visit secara percuma
Untuk keterangan lebih lanjut, hubungi
Email : sm.bersatu.gmail.com
Web : www.tiny.cc/reno-kitchen-cabinet
Fb page: www.facebook.com/smbersatu

SM BERSATU (002167181-M)
Under CIDB G1 Registration